SPŠ, SOŠ a SOU

Kuchař - číšník

banner kuc 01

Základní informace

Kód oboru 65 – 51 – H / 01
Název oboru Kuchař - číšník
Školní vzdělávací program Kuchař - číšník
Délka a forma studia tříleté denní studium
Zakončení studia závěrečná zkouška
Získané vzdělání střední s výučním listem
Přijetí ke studiu informace o přijímacím řízení

Charakteristika studijního oboru

  • V průběhu studia si žák osvojí přípravu pokrmů teplé a studené kuchyně, minutkových jídel a základních moučníků, též expedici pokrmů.
  • V obsluze se seznámí se servisem jídel a nápojů v běžném provozu a pro slavnostní příležitosti. Umí sestavovat jídelní lístky podle gastronomických pravidel, správné výživy a zdravého životního stylu.
  • Absolvent zvládá odborné práce související s vedením výrobního i odbytového střediska.
  • Po úspěšném vykonání závěrečných zkoušek je možné ve vzdělávání dále pokračovat formou nástavbového studia a získat maturitu.
  • Nadstandardní výukové programy: kurz speciality studené kuchyně, barmanský a someliérský kurz a odborné školní soutěže s mezinárodní účastí

Fotodokumentace

Obory Kuc 01
Obory Kuc 02
Obory Kuc 03
Obory Kuc 04
Obory Kuc 05
Obory Kuc 06
Obory Kuc 07
Obory Kuc 08
Obory Kuc 09
Obory Kuc 10
Obory Kuc 11
Obory Kuc 12
Obory Kuc 13
Obory Kuc 14
Obory Kuc 15
Obory Kuc 16
Obory Kuc 17
Obory Kuc 18
Obory Kuc 19
Obory Kuc 20
Obory Kuc 21
Obory Kuc 22
Obory Kuc 23
Obory Kuc 24

Spolupracujeme

  • Ammann
  • Atas
  • Dlnk
  • Farmet
  • Forrest
  • Grafitec
  • Halla
  • Houfek
  • Skoda
  • Wikov

    Při poskytování informací nám pomáhají soubory cookie. Využíváním informací s jejich používáním souhlasíte. Informace