SPŠ, SOŠ a SOU
pruh
  • Moderní střední škola s tradicí

    Moderní střední škola s tradicí

    • Široká nabídka oborů
    • Studijní a učební obory
    • Technické a společenské obory
  • Studijní obory

    Studijní obory

    • Lyceum
    • Informační technologie
    • Strojírenství
    • Programátor CNC strojů
    • Mechanik elektrotechnik
    • Gastronomie
  • Maturita i vyučení

    Maturita i vyučení

    Možnost získání výučního listu

    • Programátor NC strojů
      • Obráběč kovů
    • Gastronomie
      • Kuchař - číšník
  • Učební obory

    Učební obory

    • Technické obory
      • Strojní mechanik
      • Karosář - autoklempíř
      • Obráběč kovů
      • Elektrikář - silnoproud
      • Truhlář
    • Obory služeb
      • Cukrář
      • Kuchař - číšník
      • Kadeřník - kadeřnice
  • Finanční podpora oborů

    Finanční podpora oborů

    • Pro technické obory
      • Strojní mechanik
      • Obráběč kovů
      • Elektrikář silnoproud
    • Příspěvek až 500,- Kč měsíčně
    • Prospěchový bonus až 2.000,- Kč ročně
  • Maturita pro podnikání

    Maturita pro podnikání

    • Dvouleté denní nástavbové studium
    • Obor Podnikání
    • Pro absolventy učebních oborů
  • Nabídka služeb

    Nabídka služeb

    • Školní jídelna
    • Domov mládeže
    • Výrobna cukrovinek
    • Restaurant Pyramida
    • Kadeřnické služby
    • Svářečské kurzy
pruh
Nové

Maturitní zkoušky 2017/2018

Seznamte se s tématy pro maturitní zkoušky pro školní rok 2017/2018.
Info

Závěrečné zkoušky-podzim 2017

Seznamte se s termíny opravných a náhradních zkoušek 2017
Info

Maturitní zkoušky-podzim 2017

Seznamte se s termíny opravných a náhradních zkoušek 2017

INFO

Formuláře ke stažení

Ve Školních dokumentech ke stažení najdete nově také Europass - dodatek k osvědčení

Bronzová medaile pro naše cukráře

gastro stribro2I v letošním roce se Střední průmyslová škola, střední odborná škola a střední odborné učiliště Nové Město nad Metují účastnila soutěže Gastro Hradec. Soutěž proběhla 30. března 2017 v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové.

Jednalo se o 22. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí a zároveň o 12. ročník Mistrovství republiky kuchařů a cukrářů.

Gabriela Mičíková je studentkou prvního ročníku oboru cukrář a soutěžila v kategorii „Cukrář Kadet“, což je kategorie určena pro soutěžící do 18 let. Soutěžním exponátem byl slavnostní dort na volitelné téma s vykrojenou porcí k degustaci. Vzhledem k letošním jubileím jsme si vybrali 130. výročí narození a 60. výročí úmrtí Josefa Lady.

Dort byl složen z jemného sachrového a citrónového korpusu, byl naplněn pistáciovým krémem a dohotoven modelovací hmotou a kresbami z čokolády. Hlavními motivy exponátu byly známé Ladovy obrázky – vodník, kocour Mikeš, liška Bystrouška, dobrý voják Švejk a ilustrace z Českých říkadel.

Celou výstavní expozici doplňoval Ladův životopis a květinové aranžmá. Za svůj exponát získala Gabriela bronzovou medaili. Soutěžící připravovala učitelka odborného výcviku Zdeňka Francová.

učitelka odborného výcviku Zdeňka Francová

gastro stribro1gastro stribro3

Spolupracujeme

  • Ammann
  • Atas
  • Dlnk
  • Farmet
  • Forrest
  • Grafitec
  • Halla
  • Houfek
  • Skoda
  • Wikov

    Při poskytování informací nám pomáhají soubory cookie. Využíváním informací s jejich používáním souhlasíte. Informace