SPŠ, SOŠ a SOU
pruh
  • Moderní střední škola s tradicí

    Moderní střední škola s tradicí

    • Široká nabídka oborů
    • Studijní a učební obory
    • Technické a společenské obory
  • Studijní obory

    Studijní obory

    • Informační technologie
    • Strojírenství
    • Programátor CNC strojů
    • Mechanik elektrotechnik
  • Maturita i vyučení

    Maturita i vyučení

    Možnost získání výučního listu

    • Programátor NC strojů
      • Obráběč kovů
  • Učební obory

    Učební obory

    • Technické obory
      • Strojní mechanik
      • Karosář - autoklempíř
      • Obráběč kovů
    • Obory služeb
      • Kadeřník - kadeřnice
  • Finanční podpora oborů

    Finanční podpora oborů

    • Pro technické obory
      • Strojní mechanik
      • Obráběč kovů
    • Příspěvek až 500,- Kč měsíčně
    • Prospěchový bonus až 2.000,- Kč ročně
  • Nabídka služeb

    Nabídka služeb

    • Školní jídelna
    • Domov mládeže
    • Výrobna cukrovinek
    • Restaurant Pyramida
    • Kadeřnické služby
    • Svářečské kurzy
pruh
Nové

MZ-podzim 2018

Organizace maturitních zkoušek pro zkušební období PODZIM 2018
Nové

ZZ-podzim 2018

Organizace ZZ pro termíny opravných a náhradních zkoušek v kalendářním roce 2018
Info

Maturita 2018-harmonogram

Časový plán maturitní zkoušky pro školní rok 2017/2018
Info

ZZ 2018-harmonogram

Časový plán závěrečných zkoušek pro školní rok 2017/2018

Bronzová medaile pro naše cukráře

gastro stribro2I v letošním roce se Střední průmyslová škola, střední odborná škola a střední odborné učiliště Nové Město nad Metují účastnila soutěže Gastro Hradec. Soutěž proběhla 30. března 2017 v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové.

Jednalo se o 22. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí a zároveň o 12. ročník Mistrovství republiky kuchařů a cukrářů.

Gabriela Mičíková je studentkou prvního ročníku oboru cukrář a soutěžila v kategorii „Cukrář Kadet“, což je kategorie určena pro soutěžící do 18 let. Soutěžním exponátem byl slavnostní dort na volitelné téma s vykrojenou porcí k degustaci. Vzhledem k letošním jubileím jsme si vybrali 130. výročí narození a 60. výročí úmrtí Josefa Lady.

Dort byl složen z jemného sachrového a citrónového korpusu, byl naplněn pistáciovým krémem a dohotoven modelovací hmotou a kresbami z čokolády. Hlavními motivy exponátu byly známé Ladovy obrázky – vodník, kocour Mikeš, liška Bystrouška, dobrý voják Švejk a ilustrace z Českých říkadel.

Celou výstavní expozici doplňoval Ladův životopis a květinové aranžmá. Za svůj exponát získala Gabriela bronzovou medaili. Soutěžící připravovala učitelka odborného výcviku Zdeňka Francová.

učitelka odborného výcviku Zdeňka Francová

gastro stribro1gastro stribro3

Spolupracujeme

  • Goldware
  • Ammann
  • Halla
  • Progrestech
  • Eko Simko
  • Mesa parts
  • KBA-Grafitec
  • Rubena
  • Skoda
  • Dlnk
  • Farmet
  • Atas
  • FG Forrest
  • Houfek
  • Wikov

    Při poskytování informací nám pomáhají soubory cookie. Využíváním informací s jejich používáním souhlasíte. Informace